Recept: Domácí Játrové Sušenky

játrové sušenky

INGREDIENCE:

  • 200g hovězích jater Vetamix
  • 100g kukuřičné (nebo jakékoliv jiné) mouky
  • 100g nastrouhané mrkve
  • 2 ks vejce 2 lžíce oleje špetka koření: majoránka, sušený česnek

 

POSTUP:

Játra Vetamix a mrkev (popřípadě jinou zeleninu, fantazii se meze nekladou) rozmixujte na jemnou kaši. Přidejte mouku, olej a vejce a promíchejte. Nakonec přidejte také bylinky, které přidají sušenkám šmrnc. Takto připravenou směs přemístěte do cukrářského sáčku a postupně na plech s pečícím papírem tvarujte „bobky“. Pečte na 180 minut přibližně 12 minut. Sušenky můžete uskladnit ve skleněné lahvi v lednici 14 dní. No a teď už je čas pro chlupaté ochutnávače! Dobrou chuť.

 

Recept připravili Markéta & Mia & Mauglí

Copyright © 2019, Vetamix.cz Powered by